Badeværelse

Vi laver det badeværelse,
som du drømmer om

Går du med tanker om et nyt badeværelse? Når det kommer til badeværelser, findes der i dag et hav af muligheder. Badeværelset er blevet et vigtigt rum, som er helt centralt for at få hverdagen til at spille. Derfor er det essentielt, at du får et badeværelse der er tilpasset netop dig og dine behov, i en kvalitet der holder i mange år.

Hos VVS Odense leverer vi lige netop det badeværelse du går og drømmer om. Hos os har vi alt i badeværelsesinventar og -armatur fra de førende brands såsom Hans Grohe og Damixa, og er leveringsdygtige i totale badeværelsesløsninger til både privat og erhverv. Vi tilpasser badeværelserne præcis efter dine behov og hos vil du med garanti opleve, at du får et badeværelse i topkvalitet som samtidig er til en pris, alle kan være med på.

Vi er selvfølgelig også behjælpelige med mindre opgaver såsom reparation af rør, udskiftning af toilet og afløb eller installation af en ny håndvask, brusearmatur eller bruseniche – ingen opgave er for lille. Vi ønsker blot at lette hverdagen for dig og give dig et badeværelse der fungerer på alle parametre. Med mange års erfaring, er vi altid klar til at rådgive og vejlede dig i dine muligheder, så vi kan få indløst dine badeværelsesdrømme.

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S
vvs odense badeværelse bruser

Nyt badekar eller bruser?

Hos VVS Odense har vi et stort udvalg af både badekar og brusere. Er det et badekar du går og drømmer om, har vi med garanti en løsning til dig. Vi har både smukke fritstående badekar, der med garanti vil pryde badeværelset, men også indsatsbadekar som vi sørger for at integrere som en flot del af rummet. Vi ved at badeværelser kommer i mange størrelser og forskellige designs og indretninger så vi er altid klar til at tage et kig på dit og gennemgå dine muligheder.

Er det en ny brusekabine du er på udkig efter, så står vi også klar med vores assistance. Vi har et stort udvalgt i flotte og funktionelle brusearmaturer i god kvalitet fra blandt andet Hans Grohe, og kan møde ethvert stilmæssigt behov. Hvad end du er til den populære vandfaldsbruser eller om du er mere til en helt klassisk model, så er vi hos VVS Odense sikre på, at vi kan finde noget interessant til dig.

Installation af håndvask

En utæt og dryppende vandhane er ikke kun en gene i hverdagen, men kan også ende med at koste dyrt på den lange bane. Derfor er det vigtigt at have en håndvask der fungerer, så du er sikret fuld funktionalitet i din hverdag. Hos VVS Odense hjælper vi med levering og montering af din nye håndvask. Vi har et stort udvalg af flotte håndvaskarmaturer fra blandt andet Damixa der tilbyder håndvaske i tidsløst design, som vil falde i enhver smag. Hos os er du altid sikret god kvalitet, effektivitet og professionelle løsninger, så tøv ikke med at kontakte os hvis du skal have ny håndvask.

vvs odense badeværelse afløb
vvs odense badeværelse væghængt toilet

Udskiftning af toilet og WC

Skal dit gamle toilet eller WC snart skiftes ud med en yngre model, så er VVS Odense klar til at hjælpe dig. Vi ligger altid inde med de nyeste modeller og har både de helt klassiske toiletstole, de moderne væghængte WC’er, og kan også hjælpe hvis du søger noget mere specifikt som eksempelvis et WC med indbygget bidet. Vi garanterer altid et stort udvalg af de forskellige modeller fra blandt andet det anerkendte Gustavsberg samt Ifö med deres populære modeller Ifö Cera og Ifö Sign. Mangler du derfor et nyt WC til dit badeværelse, så er vi sikre på at vi kan tilbyde dig det helt rette hos VVS Odense.

Kontakt os i dag

Modtag dit VVS-tilbud

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S