Varmepumper

Varmepumper hos din vvser i Odense

Er du træt af at betale høje varmeregninger og samtidig bekymret for klimaet? Så bør du overveje at skifte til en varmepumpe. En varmepumpe er en effektiv og miljøvenlig energiform, som kan hjælpe dig med at spare penge på din varmeregning og samtidig mindske din påvirkning af miljøet.

Hvis du overvejer at skifte til en nyere energiform, bør du helt klart overveje en varmepumpe. En varmepumpe er ikke kun en mere effektiv og økonomisk energikilde, men også en mere bæredygtig og miljøvenlig løsning.

Der er flere typer af varmepumper at vælge imellem, og det kan være svært at navigere rundt i dem alle, men heldigvis kan du få hjælp af eksperter, som f.eks. VVS Odense, som har mere end 60 års erfaring inden for VVS og installation af varmepumper på hele Fyn.

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S
vvs odense varme luft-til-luft varmepumper

Hvilke typer findes der?

Der findes overordnet tre forskellige typer af varmepumper: jordvarme (væske-til-vand), luft-til-vand og luft-til-luft. Jordvarme er den dyreste at etablere, da den kræver nedgravning af varmeanlægget i jorden, men til gengæld er den også den mest effektive på lang sigt.

Luft-til-vand er billigere at etablere, da den ikke kræver nedgravning, og den er særligt effektiv i forbindelse med gulvvarmesystemer, som kun kræver en fremløbstemperatur på 35 grader. Luft-til-luft varmepumpen er den billigste af de tre, da installationsprisen er lav, men den er ikke helt så effektiv som de andre to.

Hvad koster en varmepumpe?

Uanset hvilken type varmepumpe du vælger, vil du opleve store økonomiske besparelser. Hvis du skifter dit gamle olie- eller naturgasfyr ud med en varmepumpe, kan du spare op til 12.000 kroner om året. Skifter du din elvarme ud med en varmepumpe, vil besparelsen være endnu større.

En varmepumpe koster fra 15.000 kr at få leveret og monteret i et hus til helt op over 100.000 kr. Alt afhængigt af typen og dimensioner. Udover besparelserne på varmeregningen er der også en stor miljømæssig gevinst ved at skifte til en varmepumpe, da den udleder færre partikler og CO2 end de gamle energiformer.

vvs odense pvc-rør
vvs odense varmepumpe installation

Hvor lang tid tager proceseen med jordvarme for en VVS montør?

VVS Odense har mere end 60 års erfaring inden for VVS og installation af varmepumper på hele Fyn, og de tilbyder installation af alle tre typer af varmepumper. Vores arbejde udføres altid i bedste kvalitet, og de kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit hjem.

Så hvis du overvejer at skifte til en varmepumpe, bør du kontakte VVS Odense og lade os hjælpe dig med at finde den bedste og mest økonomiske løsning.

Kontakt os i dag

Modtag dit VVS-tilbud

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S