Vand

Varmegenvinding, vandtryk, vandvarmer, varmeveksler m.fl.

Har du brug for at få repareret utætte installationer eller at få udskiftet vandhane, opvaske- eller vaskemaskine? Det kan VVS Odense hjælpe med. Vi er specialiserede i løsninger inden for varmegenvinding, vandtryk, vandvarmer, varmeveksler og meget mere. Som VVS’ere er vi hos VVS Odense vant til at arbejde med vand, og med vores mange års erfaring under bæltet, kan vi garantere resultater, der er funktionelle og holder tæt. Vores kompetente fagmænd og -kvinder tilbyder alt fra eksempelvis installation af cirkulationspumpe til opsætning af brusesystem. Vi holder os altid fagligt opdateret, så vi kan opfylde dine ønsker og behov med den bedste service og ekspertise på området.

Der findes et utal af løsninger inden for vandinstallation. Uanset problemet, så sikrer vi en professionel installation, montering eller reparation. Om det er på badeværelset, i køkkenet eller i bryggerset, samt i privat bolig eller erhvervsejendom, så har vi specialiserede løsninger til lige netop din boligsituation. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rigtige løsning. VVS Odense står også til rådighed, hvis du har brug for kompetent vejledning i, hvordan dit vandforbrug kan energioptimeres. Vi sender gerne en af vores dygtige VVS-installatører ud til dig, for at kigge på det.

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S
vvs odense varmepumpe installation

Hvad er varmegenvinding?

Varmegenvinding er en god løsning for både dig og miljøet. Hos VVS Odense er vi fortalere for miljøet, derfor kan vi tilbyde varmegenvinding til alle vores kunder. Men hvad er varmegenvinding for en størrelse? Det er en teknologi, hvor man genvinder varme, som ellers ville være gået tabt. Det er til gavn for miljøet, men også dig og din pengepung. Ved at genvinde ellers tabt energi, sparer du penge på vand- og varmeregningerne. Ved at genvinde varme, kan du for eksempel bruge en varmeveksler til at opnå det totale udbytte, så du får det optimale ud af din varmegenvinding.

Installation, montering og reparation af vandinstallationer

Med erfaring og kompetencer inden for vandinstallation, kan vi garantere, at vi har løsningerne til dig. Skal du have opsat varmeveksler, udskiftet varmtvandsbeholder eller installeret cirkulationspumpe, så er du kommet til det rette sted. Hos VVS Odense installerer, monterer og reparerer vi alt inden for vandinstallationer. Det gør vi med anderkendte og kvalitetssikrede produkter. Med kvalitetsmaterialer ved vi, at funktionaliteten er i top. Derfor kan vi i stedet fokusere på at levere den bedste service og det bedste resultat. Vi udvælger vores leverandører med nøje omhu, så dine vandinstallationer har lang holdbarhed og optimal funktionsdygtighed. Alt sammen gør vi til lave konkurrencedygtige VVS-priser.

vvs odense varmeslangemontering
vvs odense varme gulv varmeslanger

Service i køkken, bryggers og badeværelse

Driller vandrørene på badeværelset? Er vandhanen i køkkenet utæt? Eller skal du have etableret ny vask i bryggerset? Det kan VVS Odense give en hånd med. Mangler du en troværdig VVS-installatør til at installere, montere, renovere eller reparere dine vandinstallationer i badeværelse, køkken eller bryggers? Så står vi hos VVS Odense til tjeneste. Vores fagmænd og -kvinder har mange års erfaring inden for arbejde med vand, og vi har derfor stor ekspertise på området. Vi står altid til rådighed – også til blot at give gode råd og kompetent vejledning. Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Modtag dit VVS-tilbud

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S