Blikarbejde

Professionelt blikarbejde i høj kvalitet

Blikarbejde er et traditionelt håndværk som sikrer at din bygning holder tæt hvilket kendetegner nøglearbejdet for en blikkenslager. Et godt blikarbejde skal skærme din bolig mod skader forårsaget af vind og vejr, hvilket er helt essentielt for at opretholde et velbevaret og solidt bygningsværk. Med manglende professionel hjælp, kan det danske klima hurtigt sætte sine spor på din bolig i form af utætheder og vandskader, hvilket i sidste ende kan koste dig dyrt. Derfor er det vigtigt, at du finder de rette professionelle folk til at udføre dit blikarbejde.

Hos VVS Odense udfører vi en bred vifte af blikarbejde og kan tilbyde hjælp på alle fronter. Med mange års erfaring, tilbyder vi topprofessionelt blikarbejde til opgaver såsom tagbeklædning, installation eller reparation af tagrender eller nedløbsrør, inddækning af skorstene og kviste – og meget mere. Vi har stor erfaring med håndtering af materialer såsom zink, aluminium og kobber, så vi ved hvad der skal til for at opnå de bedste resultater.

Hos os tilbyder vi ikke kun et godt og solidt blikarbejde i høj kvalitet, men også et blikarbejde der har en høj æstetisk standard. På den måde sikrer vi et resultat der fungerer både praktisk såvel som visuelt. Vores kompetente medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med alle former for blikarbejde i din private bolig eller din virksomhed. Så står du overfor at skulle have udført nyt blikarbejde, eller mangler du professionel ekspertise til at renovere noget eksisterende, så kontakt os hos VVS Odense.

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S
vvs odense blikarbejde taginddækning

Taginddækning

En taginddækning lægger grund for tagbeklædningen og er enormt vigtigt for at sikre, at et tag holder tæt og er modstandsdygtigt overfor regn og slud. Hos VVS Odense gør vi en dyd ud af at udføre et godt og professionelt stykke arbejde, som skal sikre dig mod vandskader, utætheder og mange andre dårligdomme. Vores blikkenslagere er leveringsdygtige med de bedste materialer på markedet som eksempelvis Icopal inddækning, der holder din bolig eller virksomhed 100 % tæt. Dette sikrer at vi kan give dig fuld tilfredshed som kunde og samtidig er det en garanti for et resultat der vil holde i mange år.

Beklædning af tag

Et tag danner en smuk ramme om en bygning og er et vigtigt element i ethvert bygningsværk. Dog kan det tit være en svær proces at beslutte, hvilket tag der vil tage sig bedst ud på et hus, samtidig med også at finde dét tag, der rent funktionelt tjener huset bedst.

Hos VVS Odense hjælper vi dig i hele processen med de mange beslutninger der skal tages, så vi sammen kan finde det tag, der passer bedst til din bolig eller virksomhed. Vi står klar til at rådgive dig i vores mange forskellige tagfacader, som vi har arbejdet professionelt med i mange år. Ønsker du zink-, aluminiums- eller kobberbeklædning – eller et helt fjerde materiale, så hjælper vi dig gerne hos VVS Odense med at finde lige netop det du leder efter.

vvs odense blikarbejde zinkinddækning
vvs odense blikarbejde tagrende

Tagrender og nedløb

Tagrender og nedløb skal kunne modstå al slags vejr og sørge for, at dit hus kan skille sig af med de store mængder vand vi ofte oplever i Danmark. Derfor ved vi hos VVS Odense, at kvalitetsløsninger er vejen frem og at kun de bedste materialer er gode nok. Vi benytter blandt andet tagrender fra Lindab og Icopal, som begge er anerkendte mærker i branchen og som har en exceptionel lang levetid, samt Plastmo nedløbsrør, der giver dig et flot og fuldt funktionelt resultat. Hos VVS Odense er vi klar til at hjælpe dig med alt indenfor tagrender og nedløbsrør, så skal du have lavet en opsætning af nye tagrender? Eller trænger de gamle blot til vedligeholdelse eller en reparation? Så er du kommet til det rette sted.

Kontakt os i dag

Modtag dit VVS-tilbud

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S