VVS-entreprise

VVS Odense – den komplette VVS-entreprise løsning

VVS Odense ønsker at være din foretrukne VVS-entreprise. Hos VVS Odense udfører vi selvfølgelig en lang række VVS-serviceydelser, som du kan læse meget mere om her på vores hjemmeside. Herudover tilbyder vi også at være din VVS-entreprenør, der kan tage hele byggeprojekter på sig og lette processen betydeligt for dig. Vi ved nemlig hvor krævende det kan være at påbegynde et nyt byggeprojekt, og hvor mange udfordringer det kan medføre. Derfor hjælper vi dig hele vejen ved at stå til rådighed og vejlede dig, når de vigtige beslutninger skal tages til både privat- og erhvervsbyggeri.

Som din VVS-entreprenør skaber vi tryghed for dig, og sørger for at det gode håndværk bliver opholdt hele vejen igennem. Vi tilbyder en lang række entrepriseløsninger, som vi sammen med vores samarbejdspartnere vil udføre med stor kompetence og med kvaliteten i fokus. Vi har mange års erfaring indenfor entreprise, og du kan derfor forvente et professionelt og gnidningsfrit forløb hos VVS Odense. Du er altid velkommen til at kontakte os for et tilbud i forbindelse med licitation eller udbud, selvfølgelig helt uforpligtende. Så vil vi se hvad vi kan gøre for lige netop dig. Hos os er prisen altid lav, for vi mener at vi skylder vores kunder et arbejde i højeste kvalitet til fair priser.

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S
vvs odense vvs udførsel

Entreprise til privatbyggeri

Går du og drømmer om at bygge et nyt hjem eller tænker du på at renovere dit nuværende? VVS Odense har mange års erfaring indenfor entreprise til privatbyggeri og derigennem et tæt forhold til vores dygtige og professionelle samarbejdspartnere. Det betyder at vi leverer veludførte og funktionelle boliger til dig, med stort fokus på detaljen. Vi bruger gode, solide materialer og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har mulighed for at tage dig med på hele rejsen og vi gør meget ud af at inddrage dig i alle de vigtige beslutninger, så du får lige det resultat du går og drømmer om.

Entreprise til erhvervsbyggeri

Hos VVS Odense har vi gennem tiden hjulpet mange virksomheder og organisationer med at skabe erhvervsbygninger med plads og rum til lige netop dem. Som VVS-entreprise har vi været med til at opføre bygninger der i dag tjener mange forskellige formål såsom sportshaller, kontorbygninger, konferencecentre og meget mere. Vi har derfor stor erfaring og kompetence på området, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at skabe det allerbedste resultat til dig og din virksomhed. Hos VVS Odense er vi den oplagte samarbejdspartner for dig, der ønsker et topprofessionelt byggeforløb, samt et færdigt resultat i høj kvalitet, til en skarp pris.

vvs odense ventilation plan
vvs odense vvs teknik

Fag-, hoved- eller totalentreprise? Vi hjælper dig på vej

Har du besluttet dig for, at en entreprise er den bedste løsning for dig, men ved du ikke helt hvordan du skal gribe det an? Med entreprise er det sådan, at der findes flere forskellige måder at gøre det på. Mulighederne er mange, og du kan i dag både få fag-, hoved- og totalentreprise. Muligheden du vælger, vil for det første afhænge af, hvilket slags byggeri der er tale om. Herudover vil det også have betydning, hvilke faggrupper byggeriet vil kræve for udførslen. Hos VVS Odense står vi klar med kyndig rådgivning til dig, så du kan træffe den helt rigtige beslutning, der matcher dine byggeplaner bedst muligt.

Kontakt os i dag

Modtag dit VVS-tilbud

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S