Varme

Effektive varmeløsninger

Når de kolde måneder står for døren, bliver vigtigheden af varme i din bolig stor. Der er ikke nogen der har lyst til at gå rundt med kolde fødder, når man endelig finder vej indenfor. Derfor har vi hos VVS Odense alt i varmeløsninger til både privat og erhverv, så du kan klare dig trygt og godt igennem vinteren.

Med vores brede vifte af varmeløsninger, er vi klar til at finde den rette til dig. For nogle er et gas- eller pillefyr den mest optimale løsning, mens det for andre er en varmepumpe eller et mere miljøvenligt jordvarmeanlæg der skal til – alt sammen noget vi kan hjælpe med hos VVS Odense. Vi holder os konstant opdateret på de nyeste teknikker og er yderst kompetente indenfor varmeløsninger, hvilket sikrer dig at du får det mest optimale resultat. Vi står altid klar til at rådgive dig indenfor emnet, og leverer og monterer alt for dig – du kan regne med at du er i trygge hænder.

Drejer det sig om reparation af en eksisterende varmekilde, står vi også klar. Det kan være, at din radiator trænger til en opdatering eller at rørene til dit pillefyr skal udskiftes. Her vil vores erfarne team være klar til at rykke ud, så din varmekilde igen kan komme på rette køl – naturligvis altid til fornuftige, lave priser.

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S
vvs odense varme gulv varmeslanger

Installation af jordvarmeanlæg

Når det kommer til varmeløsninger, er et jordvarmeanlæg af en mere miljøvenlig kaliber som passer godt til tidens tegn med grøn energi. Et jordvarmeanlæg udnytter den opvarmede jord i din have, som pumpes ind og omdannes til energi i en indendørs varmepumpe. På den måde får du en bæredygtig løsning, som samtidig også er utroligt økonomisk.

Hos VVS Odense har vi stor erfaring med installation og opsætning af jordvarmeanlæg. Vi har det nyeste udstyr til disposition, hvilket sikrer dig et jordvarmeanlæg der holder i mange år. Vi står altid klar til at rådgive dig om hele processen, hvad end du ønsker et jordvarmeanlæg til din private bolig, dit sommerhus eller din virksomhed.

Luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper

Varmepumpen er endnu en energieffektiv varmekilde til din bolig. Den er smart, fordi den, ligesom jordvarmeanlægget, udnytter omgivelserne i form af naturens egne ressourcer – i dette tilfælde, vinden.

Der findes to slags varmepumper som kaldes hhv. luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper. Hvilken type du skal vælge, afhænger af flere faktorer, såsom hvilken type opvarmning du ønsker i din bolig eller virksomhed, samt hvilken varmekilde du har lige nu. Da dette kan være en svær beslutning af træffe, står vi hos VVS Odense klar med vores ekspertise, så vi kan installere lige netop den varmepumpe der passer bedst til din bolig og dine behov.

vvs odense varmeanlæg
vvs odense varme termostat

Udskiftning, reparation
eller installation af radiator

Har du en gammel radiator der trænger til et grundigt eftersyn eller endda en udskiftning? Så er VVS Odense det rette sted for dig. Vi hjælper med levering og opsætning af din nye radiator, så du kan få en ny, energieffektiv model. Kvaliteten er altid i højsæde og vi bestræber os på altid at kunne tilbyde dig de nyeste på markedet. Ønsker du nærmere en reparation af din gamle radiator i form af en ny termostat eller lignende, så er det bestemt også noget vi kan klare. Herudover er vi også leveringsdygtige indenfor radiatorskjulere, som kan give et betydeligt pift til de fleste radiatorer.

Kontakt os i dag

Modtag dit VVS-tilbud

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S

Kontakt os
for VVS-tilbud

VVS-service leveres i samarbejde med

VVS Firmaet TH Jensen A/S